encanto – art cafe

Näyttelyt ja tapahtumat

Tunnelmallinen taidekahvila Kruununhaassa

Encanto Art Cafe muuntautuu iltaisin luovaksi kohtauspaikaksi ilman genrerajoja. Tapahtumailtoina asiakkaamme viihtyvät muun muassa musiikin, runouden, taiteen ja teatterikokemusten parissa.

Kahvilan seiniltä löytyy kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, jossa pyrimme esittämään taidetta monipuolisesti eri tyylilajien ja tekniikoiden edustajilta. Kaikki näytillä olevat teokset ovat myynnissä suoraan taiteilijalta.

Näyttelyssä tällä hetkellä

Laura Peltonen: Metallic Collection

Laura Peltonen: Metallic Collection

Metallic Collection on graafisena suunnittelijana toimivan Laura
Peltosen kolmas taidenäyttely. Näyttely kokoaa Encanton seinille maalauksia sekä piirroksia, joita yhdistää taidemetallin luomien heijastuksien jatkuva leikki.

Suurin osa näytteille asetetuista teoksista on kesän 2021 aikana maalattuja ja piirrettyjä ekspressiivisiä muotokuvia, mutta mukaan mahtuu myös muutama abstrakti akryylimaalaus. Teoksissa on käytetty erilaisia taidetekniikoita, mutta niitä kaikkia yhdistää taidemetallin luoma pyöreä muotokieli.

Metallic Collection näyttelyn inspiraationa ovat toimineet renesanssin ajan muotokuvamaalaukset sekä ikonitaide.

 

 

Tulevat tapahtumat

Lavarunoutta livenä la 18.9. klo13:00

Lavarunoutta livenä la 18.9. klo13:00

Henri Hirvenoja ja Leena Sainio lausuvat runojaan, Seidi Palonen säestää oboella.

 

oma tapahtuma meillä?

 

Oletko kiinnostunut järjestämään meillä YKSITYISTILAISUUDEN, OMAN tapahtumasi, työpajan tai vuokraamaan tilaa omaan yksityiseen käyttöön?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse INFO@encantoartcafe.fi .